1100zl
Alkohole:
- 3 x 0,7 Rum biały Backardi/Havana Club/Captain Morgan
- 2 x 0,7 Rum czarny Backardi/Havana Club/Captain Morgan
- 2 x 0,7 Whisky Ballantines
- 1 x 0,7 Bazzilio
- 2 x 0,7 Grenadine
- 2 x 0,7 Blue Curacao
- 2 x 0,7 Peach
- 1 x 0,7 Passion Fruit
- 1 x 0,7 Kokos
- 1 litr syrop malinowy
Półprodukty:
- 12 sok pomarańczowy
- 8 sok żółty grejpfrut
- 10 sok ananasowy
- 6 sok żurawinowy
- 4 mleko
- 2 x mleko kokosowe
- 8 Sprite/7up
- 6 Cola/Pepsi
- 6 woda Perlage
Dodatki:
-
Mięta
-
Tabasco
-
Cukier trzcinowy
-
Ziołowy bitter
-
Sour mix
-
4 kg Limonka
-
2 kg Cytryna
-
2 kg Pomarańcz
-
2 kg Grejpfrut
-
plus Owoce sezonowe
-
15 kg Łączna ilość owoców
-
40 kg Lodu w kościach
Na bazie w/w produktów realizujemy kartę koktajli składającą się z przykładowych kreacji:
-
Mojito
-
Cuba Libre
-
Grejpfrut Passion
-
Whisky Sour
-
Pinacolada
-
Old Fashioned
-
Cosmopolitan
-
Blue Lagoon
-
Sex on the Beach
-
Wściekły pies
-
Kamikaze