1700zl
Alkohole:
- 3 x 0,7 Rum Backardi/Havana Club/ Captain Morgan
- 1 x 0,7 Black Rum Backardi/Havana Club/ Captain Morgan
- 2 x 0,7 Jim Beam/Jack Daniels
- 1 x Martini Rosso
- 1 x Aperol
- 2 x Proseco
- 1 x Archer’s
- 1 x Triple sec
- 1 x Gin lubuski/Seagrams
- 1 x Kahlua
- 1 x Tequila
- 1 x Puree Kiwi
- 1 x Puree Jeżyna
Półprodukty:
- 15 sok pomarańczowy
- 8 sok żółty grejpfrut
- 12 sok ananasowy
- 6 sok żurawinowy
- 4 mleko
- 8 Sprite/7up
- 6 Cola/Pepsi
- 4 tonic Kinley
- 6 woda Perlage
Dodatki:
-
Mięta
-
Bazylia
-
Tabasco
-
Cukier trzcinowy
-
Ziołowy bitter
-
Sour mix
-
Syrop cukrowy
-
Napar kawowy
-
Sos toffie
-
Domowa konfitura wiśniowa
-
Śmietanka wysokoprocentowa
-
Syrop malinowy
- 4 kg Limonka
- 2 kg Cytryna
- 3 kg Pomarańcz
- 2 kg Grejpfrut
- plus Owoce sezonowe
- 15 kg Łączna ilość owoców
- 50 kg Lodu w kościach
Na bazie w/w produktów realizujemy kartę koktajli składającą się z przykładowych kreacji:
-
Planter’s Punch
-
Manhattan
-
Mohito
-
Blackberry Bush
-
Aperol Splitz
-
White Russian
-
Green Mexico Sun
-
Caffe Toffie Tini
-
Shnaps on the beach
-
Rainy Orchard
-
Shrek
-
Cosmopolitan
-
Long Island Iced Tea
-
Shot Russian Apple
-
Gin Basil Smash