1400zl
Alkohole:
- 3 x 0,7 Rum biały Backardi/Havana Club/Captain Morgan
- 2 x 0,7 Rum czarny Backardi/Havana Club/Captain Morgan
- 1 x Triple Sec
- 2 x 0,7 Whisky Ballantines
- 1 x 0,7 Bazzilio
- 1 x 0,7 Tequila Silver
- 2 x Gin lubuski/Seagrams
- 2 x 0,7 Grenadine FO/Monin
- 2 x 0,7 Blue Curacao FO/Monin
- 2 x 0,7 Peach
- 1 x 0,7 Passion Fruit
- 1 x 0,7 Kokos
- 1 litr Syrop malinowy
- 1 x Strawberry Puree
Półprodukty:
- 15 sok pomarańczowy
- 8 sok żółty grejpfrut
- 12 sok ananasowy
- 6 sok żurawinowy
- 4 mleko
- 2 x mleko kokosowe
- 10 Sprite/7up
- 8 Cola/Pepsi
- 6 x Tonic Kinley
- 6 x woda Perlage
Dodatki:
-
Mięta
-
Bazylia
-
Tabasco
-
Cukier trzcinowy
-
Ziołowy bitter
-
Sour mix
-
Czereśnie koktajlowe
- 4 kg Limonka
- 2 kg Cytryna
- 2 kg Pomarańcz
- 2 kg Grejpfrut
- plus Owoce sezonowe
- 15 kg Łączna ilość owoców
- 50kg Lodu w kościach
Na bazie w/w produktów realizujemy kartę koktajli składającą się z przykładowych kreacji:
-
Mojito
-
Cuba Libre
-
Greipfrut Passion
-
Tequila Sunrise
-
Margarita
-
Truskawkowe Daiquiri
-
White Lady
-
Mary Pickford
-
Whisky Sour
-
Pinacolada
-
Old Fashioned
-
Cosmopolitan
-
Blue Lagoon
-
Sex on the Beach
-
Wściekły pies
-
Basil Smash